Hvor hurtigt kan du komme i gang igen, hvis din båndstation går i stykker?
Hvem | Flere informationer | Hvorfor

Mere om AHC

Foto: Peter Glæsner, GlæsnerFoto, www.glaesnerfoto.dk A.H. Computing består i øjeblikket af undertegnede, Allan Høiberg.

Jeg er i skrivende stund 33 år og har siden 1997 drevet A.H. Computing som fritidsvirksomhed. Fra midten af 2002 har jeg beskæftiget mig primært med udviklingen af BackBox på fuld tid.

I forbindelse med BackBox-projektet arbejder jeg tæt sammen med et antal freelancere om test, videreudvikling, salg, installation, support og overvågning.

Min vigtigste sparringspartner er dog kunderne, hvis ønsker og behov styrer den retning, BackBox bevæger sig i, både hvad angår funktioner, design og den løbende videreudvikling af både eksisterende og kommende modeller. Siden sommeren 2002 har mindst to prototyper konstant kørt i døgndrift for at teste alle funktioner og høste erfaringer med den daglige brug af systemet inden det nåede ud på markedet.

Baggrund

Jeg har siden 1982 beskæftiget mig med computere i alle afskygninger. Til at starte med var det hjemmecomputere, men allerede i 1984 begyndte jeg at programmere på en PC - en IBM-klon fra Olivetti. Senere uddannede jeg mig til EDB-assistent, og har efterfølgende taget et utal af kurser (fra weekendkurser i OS/2 over datamatiker- og datanom-enkeltfag til MCP-certificering) og brugt lige så meget tid på selvstudier for at holde min viden ajour.

Jeg har gennem årene skrevet et utal af små programmer i forskellige programmeringssprog, og selvfølgelig et par større systemer til forskellige formål, både på hobbybasis, i forbindelse med mit daglige arbejde og som freelancer på bestilling fra andre. Nogle af mine programmer har jeg frigivet som freeware på min private hjemmeside, andre er shareware og andre igen sælges gennem samarbejdspartnere - enkelte af dem er omtalt på A.H. Computings hjemmeside, hvor sharewareprogrammerne også kan findes.

Efter 10 år som IT-medarbejder på en produktionsskole med blandt andet applikationsudvikling, support, undervisning, indkøb, samling, reparation, konfiguration, administration og drift af 75 arbejdsstationer, 2 NT-servere og et antal Linux-servere som daglige opgaver, har jeg et solidt kendskab til de problemstillinger, der kan forekomme, når man skal holde en IT-installation kørende. Et utal af utraditionelle opgaver har givet mig rutine i at løse problemer på alternative måder og i at se forbi den måde, man plejer at gøre tingene på, hvis der findes bedre måder i stedet. Jeg har også som IT-ansvarlig oplevet en hel del af de problemer med backup, der hos mange virksomheder først viser sig, når det er for sent at gøre noget ved dem - båndstationer, der går i stykker og ikke kan erstattes før om tre uger, bånd der af backupprogrammet bliver betegnet som fejlfrie, men som man ikke desto mindre ikke kan få sin backup tilbage fra, og selvfølgelig den daglige sikkerhedskopi, der bliver sprunget over, fordi den, der har fået opgaven, ikke lige havde tid.

BackBox er min løsning på backup-problemerne - udviklet ud fra mine egne erfaringer og tilpasset andres erfaringer og behov for at give den det størst mulige potentiale til at løse et reelt problem, mange først ser når det er for sent.A.H. Computing • Stubdrupvej 18, 6000 Kolding • Mobil 40 81 57 53 •